У Кропивницькому розпочав гастролі Вінницький театр ім. Садовського (ФОТО)

Перегляди: 872

У Кропивницькому розпочав гастролі Вінницький обласний український академічний музично-драматичний театр імені Миколи Садовського, передає кореспондент CBN.

Першою на сцені театру корифеїв кропивничани побачили легку французьку комедію положень за п’єсою Марка Камолетті. Режисер-постановник Таїса Славінська перетворила її на спектакль «Bon appеtit, або Гарнір по-французьки» з інтригами, коханцями та гарною французькою кухнею.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Бернард - респектабельний чоловік середнього віку, про яких кажуть, любитель стрибнути у гречку, проводжає дружину Жаклін до мами, щоб у її відсутність весело провести час зі своєю коханкою Сюзанною. Вечерю для них повинна приготувати викликана через агенцію кухарка Сюзетта. Для «прикриття» він запрошує до себе старовинного друга, який насправді є коханцем його дружини. Дружина, коханка і кухарка багато разів міняються ролями, чоловік і друг-коханець виявляються обдуреними «рогоносцями». Все переплутується і перетворюється на абсурд, в якому ніхто не розуміє, хто чий коханець.

Сьогодні шанувальники театрального мистецтва запрошуються на виставу «Селфі зі Склерозом».

Фото з сайту Вінницького театру