Бюджетні установи Кіровоградщини віддають перевагу платіжним терміналам ПриватБанку

Перегляди: 702

Більше 100 бюджетних установ та організацій Кіровоградщини для проведення розрахунків під час роботи з громадянами встановили платіжні термінали ПриватБанку.

Про це CBN повідомили у прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Всі оплати чи авансові внески клієнти можуть здійснювати безпосередньо в місцях отримання послуг.

«Звернувшись до кропивницької СЕС за послугами, я вже почала подумки шукати найближче відділення банку, згадувати всі маршрути міського транспорту і нервуватися, що потрібно витрачати час на оплату, - розповіла кропивничанка Тетяна. - І як же було приємно почути, що здійснити оплату можна безпосередньо в санстанції, і не просто в касі бухгалтерії, а через термінал. Була приємно здивована і вдячна».

Сучасні платіжні термінали ПриватБанку дають можливість бюджетним та неприбутковим організаціям значно спрощувати процедуру оплати послуг.

«Сьогодні термінали ПриватБанку активно працюють у багатьох бюджетних установах: у районних підрозділах ДРАЦС і ЦНАП, відділах у відділах роботи з клієнтами ОКВП "Дніпро-Кіровоград", в органах державної виконавчої служби, дитячих садках та лікарнях, санепідемстанціях, райдержадміністраціях, сільських радах тощо, - розповіла керівник напрямку «Еквайринг» Кіровоградської філії ПриватБанку Олена Стоян. - За допомогою платіжного термінала на базі POS-термінала підприємство може самостійно проводити платежі клієнтів за різні послуги з їхніх карток на рахунок підприємства. При цьому клієнт має можливість одночасно платити за декілька послуг: на різні рахунки, у тому числі казначейські, або за різні послуги. Наразі до кожної послуги можна підв’язувати як окремий рахунок, так і окремий сервіс у будь-яких варіаціях».

З початку року через мережу POS-терміналів ПриватБанку на Кіровоградщині, яка налічує більше 4 тисяч одиниць, здійснили платежів на понад мільярд гривень.