Обвинуваченого у вбивстві біля «Вельвету» в Кропивницькому залишили в СІЗО

Перегляди: 1807

Сьогодні, 31 травня, в Ленінському районному суді в Кропивницькому розглядали справу обвинуваченого в умисному вбивстві Арсена Мартиросяна, передає кореспондент CBN.

У судове засідання з'явилися судді Льон та Мягкий, троє присяжних, прокурор, захисник Мартиросяна, представник потерпілої, потерпілий, обвинувачений, його перекладач. Не прийшов у суд ще один присяжний.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час засідання мали затвердити остаточний склад присяжних, але через відсутність однієї особи цього зробити не змогли. Визначитися з присяжними спробують під час наступних засідань о 15:30 4 липня, або о 16:00 22 липня.

Обвинуваченому продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів до 29 липня. Ухвала оскарженню не підлягає.

Враховуючи, що Мартиросян переховувався від слідства, на цьому наполягав прокурор. Задля об'єктивності розслідування з клопотанням погодився захисник обвинуваченого. Мартиросян підтримав свого захисника.

Нагадаємо, Арсена Мартиросяна обвинувачують у тому, що він 2 листопада 2016 року біля нічного клубу «Вельвет» стріляв у жителів Кропивницького. Один чоловік загинув, його товариш, який кілька днів перед цим повернувся з АТО, отримав тяжкі поранення.

Зловмисник утік з місця пригоди. Його розшукували близько двох років.

Ліля Кочерга, CBN