У Кропивницькому презентували проект «Спортивна мапа Кропивницького. Апгрейд»

Перегляди: 963

Сьогодні, 7 червня, у Кропивницькому презентували проект «Спортивна мапа Кропивницького. Апгрейд», повідомляє кореспондент CBN.

Автор проекту – Євген Савранський, який створив карту та активно працює над її оновленням і популяризацією. Проект «Спортивна мапа Кропивницького. Апгрейд» підтримала програма «Активні громадяни» Британської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Створили проект у грудні 2017 року й за цей час мапу відвідали понад 26 тисяч людей. Для проекту виділили 12 тисяч гривень. Їх витратили на рекламну продукцію. Мапу можна відкрити за допомогою QR-коду, посилання або просто ввести в систему пошуку його назву.

«В нас є рекламний банер, який став не просто навігаційним інструментом, адже з ним радо фотографуються містяни. Люди готові поширювати те, що виглядає стильно, красиво і це про Кропивницький», – зазначила директорка Агенції сталого розвитку «Хмарочос» Ірина Ткаченко.

За словами автора проекту Євгена Савранського, мапа – це зручний довідник, покликаний допомагати людям, які хочуть ставати більш спортивними і здоровими. Він впевнений, що мапа не повинна бути комерційною.

«Мапа не повинна бути комерційною, політичною. Якщо тільки десь буде політична складова, то мінімум половина інформаційних партнерів відмовляться поширювати інформацію про цей проект», – додав він.

Загалом на мапі, яку оновлюватимуть щороку, 212 локацій. Головний акцент - спортивні школи.