На вулиці Кропивницького почали наносити нову розмітку

Перегляди: 1363

У Кропивницькому почали наносити дорожню розмітку на дорогах.

Про це CBN розповів директор КП «Спеціалізована монтажно-експлуатаційна організація» Олександр Шумейко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Фахівці підприємства працюють на машині з нанесення розмітки Romark-9000HS, яку нещодавно закупили для міста за 787 тисяч гривень. Раніше Кропивницький брав подібне обладнання в інших містах в оренду, і розмітка на відремонтованих вулицях обласного центру з'являлась не відразу.

Наразі комунальники за допомогою Romark взялися перш за все за пішохідні переходи на аварійних перехрестях. Розмітку також наноситимуть на відремонтованих вулицях, на магістральних, як проспект Університетський, вулиці Яновського, Жадова. До початку навчального року відновлять пішохідні переходи біля всіх шкіл міста.

Торік міський голова Андрій Райкович поставив завдання купити машину, щоб вчасно наносити розмітку, а також для того, щоб «контролювати якість розмітки, розуміти, чому вона стерлася раніше строку». Він наголосив на тому, що «не треба купувати супермашину від відомого виробника за шалені кошти, а знайти оптимальний варіант».

Romark-9000HS виготовляє українське підприємство з комплектуючих японського, швейцарського, ізраїльського виробництва.

«Машина оснащена системою щеплення з самохідним гідравлічним візком. Вона обладнана інтелектуальною системою нанесення розмітки пішохідних переходів, автоматичними пістолетами-розпилювачами фарби та комп’ютером автоматичного управління пістолетами нанесення фарби та скло-кульок», - розповів Олександр Шумейко.

Гарантія на розмітку - півроку.

Нагадаємо, міський голова Кропивницького говорив і про машину для нанесення розмітки пластиком. Він має гарантію два роки, але наносять його на ідеальне дорожнє покриття.