Завдяки лізингу від ПриватБанку в Кропивницькому з’явилося шість тролейбусів з автономним ходом

Перегляди: 940

Кропивницьке комунальне підприємство «Електротранс» отримало шість нових тролейбусів з автономним ходом, завдячуючи лізингу ПриватБанку.

Про це CBN повідомили у прес-службі фінустанови.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У квітні 2019 року «Електротранс» підписав попередній договір з ПриватБанком на придбання у фінансовий лізинг шістьох тролейбусів з автономним ходом на 31,8 млн грн.

26 червня КП «Електротранс» та АТ КБ «ПриватБанк» поставили останні підписи та завершили угоду, гарантом якої виступила міська рада Кропивницького. А вже у жовтні, як стверджують у мерії, тролейбуси вийдуть на найбільш віддалені маршрути.

«Я дякую міській владі за довіру та за співпрацю, - розповів директор Кіровоградської філії ПриватБанку Ростислав Масло. - Ми з задоволенням підтримуємо всі проекти, які успішно впроваджуються міською владою на благо громади, адже ми теж є частиною цієї громади. Ми завжди готові до співпраці і звертаємося до бізнесу, влади - залучайте нас до своїх проектів. Ми пропонуємо будь-яку допомогу: від фінансових консультацій до підтримки інвестиціями».

Як кажуть у міській раді, нові тролейбуси суттєво покращать транспортне обслуговування мікрорайонів обласного центру.