Юні спортсмени з Кропивницького стали чемпіонами з бразильського джіу-джитсу

Перегляди: 884

Вихованці спортивного клубу «Борець» вибороли першість із бразильського джіу-джитсу.

«Із змагань юні спортсмени привезли п'ять медалей - три золотих, срібну і бронзову. Вони стали найтитулованішими українськими борцями у своїх категоріях. А відтепер - і чемпіони Південної Америки серед дітей», - відзначила заступник начальника управління молоді та спорту міської ради Катерина Черкаська.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Змагання проходили у Ріо-де-Жанейро. Юні спортсмени в один голос кажуть, результатами задоволені. А ще їм сподобалася подорож.

«Вразив океан, великі хвилі. Сподобалися зал, суперники, тренування. Я обрав цей вид спорту, щоб бути здоровим, сильним, щоб постояти за себе, а потім після тренувань вирішив, що хочу бути професійним спортсменом», - каже 11-річний Артем, який вже займається шість років.

Загалом участь у змаганнях взяли три тисячі борців.

«Я вважаю, що популяризація спорту - це важливо. Можливо, коли інші побачать про наших спортсменів - це буде для них стимулом і вони прийдуть у зал. Не обов'язково наш, але оберуть спорт», - підсумував тренер спортивного клубу «Борець» Євген Скирда.