Кропивницьких журналістів запрошують зіграти у бейсбол

Перегляди: 2157

Збірна України з бейсболу серед гравців не старших 23 років наразі в Кропивницькому проводить свій навчально-тренувальний збір у рамках підготовки до чемпіонату Європи в дивізіоні А. Цей турнір відбудеться в Чехії з 7 по 11 серпня.

Про це CBN повідомили організатори заходу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З метою популяризації бейсболу та привернення більшої уваги до майбутнього турніру з боку мас-медіа Кіровоградщини, вирішили провести медіа-день. Заходи розпочнуться 2 серпня, о 16:00, на головній бейсбольній арені Кропивницького, стадіоні «Діамант», що поруч із Телецентром.

Локації працюватимуть вже з 16:00. Це галерея для відбивання (із пушкою), джерсі збірної для фото та селфі, пітчерська гірка, де можна буде просто покидати м’ячика й спробувати зловити його рукавицею-ловушкою.

В спрощений бейсбол-5 журналісти гратимуть о 17:00. Охочі мають бути в спортивному взутті та відповідному одязі. В бейсбол-5 грають дві команди по п’ять осіб. Якщо не вистачатиме до десяти гравців – добиратимуть збірників України.

«Якщо ви не плануєте грати – до вашої уваги решта локацій в межах стадіону», - зауважили організатори.

Близько 18:00 планують перегляд тренувального поєдинку збірної України.