Перехожий затримав уродженця Кропивницького, який пограбував пенсiонерку в столицi

Перегляди: 884

У Шевченкiвському районi Києва перехожий затримав грабiжника, який виявився уродженцем Кропивницького.

Про це CBN поiнформували у вiддiлi комунiкацiї полiцiї Києва.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До чергової частини Шевченкiвського управлiння полiцiї вiд мiсцевого жителя надiйшло повiдомлення про те, що на вулицi Парково-Сирецькiй затримали чоловiка, який пограбував пенсiонерку. На мiсце виїхала слiдчо-оперативна група.

Спiвробiтники карного розшуку з’ясували: зловмисник пiдбiг до потерпiлої, зiрвав iз шиї золоту прикрасу та почав утiкати. Затримав його чоловiк, який перебував неподалiк, i передав правоохоронцям, якi прибули на виклик.

Спiвробiтники Шевченкiвського управлiння полiцiї затримали грабiжника у порядку ст. 208 Кримiнального процесуального кодексу України. Це – уродженець Кропивницького, 1984 року народження, ранiше судимий за скоєння аналогiчних злочинiв. У правопорушника виявили та вилучили речовий доказ.

Слiдчий вiддiл Шевченкiвського управлiння полiцiї розпочав кримiнальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабiж) Кримiнального кодексу України. Правопорушнику повiдомили про пiдозру. Вирiшують питання про обрання йому мiри запобiжного заходу. Чоловiковi загрожує до шести рокiв позбавлення волi.