Молодіжна збірна України з бейсболу здобула першу перемогу на Євро

Перегляди: 1043

У Чехії проходить чемпіонат Європи з бейсболу в групі А серед гравців не старших 23-х років.

Збірна України, основу якої складають кропивницькі бейсболісти, в першому матчі зазнали прикрої поразки від бельгійців, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вперше на європейських чемпіонатах матчі проходять з 7-ми, а не з 9-ти інінгів. Фахівці припускають, що така новація СЕВ не дозволила українцям відігратися в першому поєдинку.

Поступаючись з рахунком 0:3, підопічні Юрія Бойка скоротили відставання до мінімуму й мали декілька реальних шансів відновити рівновагу. Але бельгійці відстояли переможний рахунок – 4:3.

У другий день «синьо-жовті» протистояли чехам. І тут господарі турніру виявилися сильнішими - 8:1.

Таким чином, щоб покращити своє турнірне становище й підвищити шанси на збереження прописки в елітному молодіжному дивізіоні, збірній України сьогодні потрібно було перемагати хорватів.

І матч суперників, які зазнали на старті двох невдач, пройшов за повної переваги нашої команди. Вже в першій атаці підопічні Юрія Бойка здобули 5 очок, а потім поступово вдало захищалися й збільшували свою перевагу в атаці.

Підсумковий рахунок - 9:2 на користь збірної України.

Завтра українські бейсболісти продовжать боротьбу за місце серед сильніших. Суперниками команди Юрія Бойка будуть бейсболісти збірної Нідерландів.