З Кіровоградщини видворили умовно-дострокового звільненого іноземця

Перегляди: 714

Працівники Управління Державної міграційної служби в Кіровоградській області спільно зі співробітниками Головного управління Національної поліції в області реалізували рішення суду про примусове видворення неврегульованого мігранта, який майже сім років відбував покарання у місцях позбавлення волі на Кіровоградщині.

Про це CBN повідомили у прес-службі УДМС в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

42-річного громадянина Республіки Молдова у 2012-му засудили за скоєний злочин до дев’яти років позбавлення волі. Відбував покарання чоловік у Державній установі «Кропивницька виправна колонія (№ 6)», а останній рік перебував у Державній установі «Олександрівський виправний центр (№104)».

У серпні цього року Олександрівський районний суд прийняв рішення про застосування умовно-дострокового звільнення. Оскільки чоловік нелегально перебував на території України, то у тому ж суді 27 серпня задоволено клопотання міграційників про його примусове видворення з України із подальшою забороною в'їзду протягом п’яти років.

Міграційники спільно з поліцейськими доставили іноземця до пункту пропуску «Паланка-Маяки-Удобне» для перетину державного кордону з Молдовою та повернення на батьківщину.