Жителі приватного сектору оплачуватимуть повірку лічильників «Дніпро-Кіровоград» щоквартально

Перегляди: 2459

Жителі приватного сектору – споживачі ОКВП «Дніпро-Кіровоград», у яких встановлені водоміри, – оплачуватимуть повірку лічильників невеликими сумами щоквартально (кожні три місяці) замість оплати за повірку одноразово раз на чотири роки.

Про це CBN повідомили у прес-службі водопостачального підприємства.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«При цьому розмір внесків не буде перевищувати вартість самої повірки. Це покращить якість обслуговування споживачів та зробить повірку лічильників зручнішою, до того ж відтепер внески за повірку можуть відшкодовуватися за рахунок державної субсидії», - йдеться у повідомленні.

Такі нововведення стали обов’язковими для споживачів ОКВП «Дніпро – Кіровоград» та інших водоканалів країни з прийняттям «Закону про комерційний облік теплової енергії та водопостачання». Вартість повірки виключили з тарифу та зробили окремою послугою. Очікується, що розмір внесків становитиме близько 22 гривень.

Після затвердження органами місцевого самоврядування вартості внесків за повірку лічильників у будинках приватного сектору ОКВП «Дніпро-Кіровоград» підготує споживачам повідомлення/квитанції з додатковим відповідним пунктом та розпочне програму повірки приладів обліку води у жителів приватного сектору.