На Кiровоградщинi витягли з рiчки небiжчика iз зв’язаними ногами та пакетом на головi

Перегляди: 3202

До Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що в річці Чорний Ташлик він помітив тіло невідомої особи, яка лежить головою вниз, на голові знаходиться куртка чи пакет.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На місці правоохоронці встановили, що у водоймі поблизу автодороги Кропивницький - Платонове знаходиться тіло чоловіка. На вигляд йому 35-45 років. Тіло перебувало у воді близько п’яти днів. У чоловіка зв’язані мотузкою ноги. Видимих тілесних ушкоджень попередньо не виявили.

Особу небіжчика згодом вдалося встановити. Це уродженець Республіки Комі. Проживав в смт. Олександрівка Вознесенського району Миколаївської області. Останній раз його бачили за місцем мешкання, коли він сідав до автомобіля чоловіка узбецької національності.

Слідство встановили, що водій авто може бути причетний до злочинної групи, яка займалася вирощуваннями конопель. Загиблий в свою чергу зловживав спиртним і міг бути завербований даною злочинною групою до вирощування конопель в с. Софіївка Новоукраїнського району.

Ведеться слідство.