У Кропивницькому відзначили найкращих представників фізичної культури та спорту (ФОТО)

Перегляди: 2538

У залі для урочистостей стадіону «Зірка» сьогодні, 12 вересня, відбулося свято з нагоди Дня фізичної культури та спорту України, який відзначається щорічно в другу суботу вересня.

Привітати представників спортивної громадськості завітали перший заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко та голова облради Олександр Чорноіваненко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Очільники області побажали спортсменам, тренерам та спортивним менеджерам подальших успіхів і нагородили почесними грамотами і грамотами ОДА та облради тих, хто особливо відзначився за минулий рік.

Сюрпризом свята стало вручення сертифікатів на отримання грошових винагород на загальну суму 104 тисячі гривень.

Сертифікати отримали срібний призер юніорського чемпіонату Європи з легкої атлетики Олег Дорощук (8 тисяч гривень), переможець Кубку Європи серед юніорів зі спортивного скелелазіння Ярослав Ткач (9 тисяч), срібна призерка юнацького чемпіонату Європи з боксу Юлія Філіпова (8 тисяч), володарка Кубку світу з кунг-фу Наталія Акімова (7 тисяч), переможець Кубку Європи з дзюдо серед юніорів Вадим Велков (9 тисяч), бронзові призери юніорського чемпіонату світу з таеквондо Юсіф Ейвазов і Владислава Лягаєва (по 6 тисяч), чемпіонка світу серед юніорів із таеквондо Наталія Конюх (6 тисяч), чемпіонка Європи з легкої атлетики серед спортсменів з обмеженими можливостями Вікторія Шпачинська (10 тисяч), срібна призерка чемпіонату Європи з легкої атлетики серед спортсменів з обмеженими можливостями Анастасія Мисник (9 тисяч), багаторазові срібні призерки чемпіонату світу серед спортсменів із вадами слуху Ірина Терещенко та Дар’я Тарасенко (по 13 тисяч).

Свої нагороди та подяки з нагоди свята вручили спортсменам, тренерам, керівникам спортивних закладів й очільники профільного управління ОДА та Кіровоградського обласного відділення НОК України.

Посвідчення та знаки також отримали новоспечені майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Вікторія Шпачинська, майстри спорту України з художньої гімнастики Юлія Левицька та Анастасія Почіваліна, з настільного тенісу Марія Курищенко, з волейболу Ігор Свірідов та Антон Матвєєв, кульової стрільби (інваспорт) Олексій Голодок.

Учасників свята вітали своїми виступами юні та дорослі артисти.