Жителi Кiровоградщини отримали у ПриватБанку кредитiв на мiльярд гривень

Перегляди: 929

Мiльярд гривень кредитних коштiв отримали у ПриватБанку жителi Кiровоградщини на власнi потреби.

Як повiдомили CBN у прес-службi ПриватБанку у Кiровоградськiй областi, така рекордна сума коштiв стала доступною завдяки кредитним лiмiтам на картках «Унiверсальна».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Один мiльярд гривень - це найвищий показник довiри клiєнтiв саме до нашої банкiвської установи, - вважає керiвник напрямку "Кредитнi карти" i "Gold-клуб" Кiровоградської фiлiї ПриватБанку Дар’я Черненко. - Наша кредитна картка “Унiверсальна” - це “подушка безпеки” на випадок потреби у коштах в будь-який час, у будь-якому куточку України та за її межами».

Кожен власник картки «Унiверсальна» ПриватБанку має фiнансового помiчника №1 та можливiсть самостiйно керувати кредитним лiмiтом - збiльшувати чи зменшувати, скористатися сервiсом «Оплата частинами», оплачувати комунальнi послуги за рахунок кредитних коштiв без будь-якої комiсiї, «ловити» знижки та акцiї в iнтернет-магазинах, розраховуючись кредитними коштами.

«Для мене картка “Унiверсальна” - це найкраща подруга та найближча сусiдка, яка нiколи не вiдмовить позичити пару сотень до зарплати, - розповiла кропивничанка Олена. - У мене вже є навiть свої лайфхаки, як користуватися кредитним лiмiтом i не платити комiсiї. Перший - я нiколи не знiмаю з картки готiвку, оплачую потрiбнi покупки лише через POS-термiнали. Другий - аби вкластися у пiльговий (без комiсiї) перiод, я користуюся банкiвськими коштами у перших числах мiсяця, i маю дiйсно бiльше 50 днiв для поповнення картки».

«Аби зекономити на покупках, купую дорогi i якiснi речi виключно з великими знижками, при цьому часто оплачую їх кредиткою. Грошима банку користуюся, коли натрапляю на потрiбну рiч зi знижкою, термiн дiї якої закiнчується через пару днiв, а на вигiдну покупку не вистачає пару тисяч - зарплата через тиждень-два, - подiлився досвiдом спiвпрацi з ПриватБанком кропивничанин Олександр. - Особистi заощадження завжди тримаю на депозитi. Як тiльки отримую зарплату, вiдразу погашаю борг. От дивiться, з початку року моя стратегiя заощадила понад дев’ять тисяч гривень. У березнi кредитка допомогла купити костюм у “Арберi” зi знижкою у 1100 гривень, в травнi - гарячу путiвку до Iталiї зi знижкою вiсiм тисяч гривень. I це лише те, що швидко згадав».

Кредитну картку «Унiверсальна» оформлюють безкоштовно. По нiй вiдсутня плата за рiчне обслуговування. Безкоштовно здiйснюється i перевипуск нової картки пiсля закiнчення термiну її дiї.

Сьогоднi 209 тисяч жителiв Кiровоградщини активно користуються карткою «Унiверсальна» ПриватБанку.