В Олександрії припинять автобусні перевезення за чинним з 2013 року конкурсом. Автобуси розпродують

Перегляди: 1359

В Олександрії наприкінці жовтня можуть припинитися автобусні перевезення за чинними з 2013 року маршрутами.

Про це водіям автобусів різних перевізників повідомили представники комерсантів, що здійснюють автобусні перевезення в Олександрії, пишуть «Тексти. Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Інформацію про припинення всіх договорів на міські автобусні перевезення підтвердили у міській раді в управлінні економіки.

«Дійсно, було засідання конкурсної комісії за результатами проведення перевірок на автобусних маршрутах, які відбулися у середині вересня. Комісія рекомендувала розглянути питання розриву договорів по всіх пакетах всіх перевізників. Під час перевірок були виявлені порушення, які дають підстави так діяти замовнику перевезень. Але рішення буде приймати виконавчий комітет», – прокоментував начальник управління економіки міської ради Ростислав Черевашко.

Також він наголосив, що незабаром оприлюднять проект рішення з питання конкурсу, якщо буде відповідне рішення виконкому.

«Все буде у порядку виконання закону про доступ до публічної інформації», – зазначив Черевашко.

«Ми направляємо листи-попередження всім перевізникам», - уточнив керівник управління.

Тим часом на сайті, де реалізується автотехніка, з’явилося оголошення про продаж автобусу, схожого на ті, які курсують кільцевим маршрутом в Олександрії.