У Кропивницькому планують наступного року взятися за реконструкцію набережної та площі Героїв Майдану

Перегляди: 1045

До грудня управління містобудування та архітектури міськради Кропивницького повинно виготовити проектні пропозиції щодо реконструкції площі Героїв Майдану і обрахований кошторис робіт, передає CBN.

Таке завдання міський голова Андрій Райкович дав під час наради з керівниками виконавчих органів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У планах влади Кропивницького почати в наступному році два проекти реконструкції – площі Героїв Майдану та набережної Інгулу.

«Збирайте кращих архітекторів міста, влаштовуйте "мізковий штурм" та спільно розробляйте проект реконструкції площі Героїв Майдану. Я хочу максимальної ясності у вирішенні цього питання, громада давно очікує на наше рішення. Люди знають і люблять кожен куточок цієї площі, тому її треба зробити максимально зручною для містян, щоб вона відповідала очікуванням громади. Тому якнайшвидше створюйте проект і кошторис», - наголосив Андрій Райкович.

Реконструювати набережну Інгулу мають намір у сім черг. Перший етап - територія між мостами на Великій Перспективній і Михайлівській з боку спортшколи. Наразі техніко-економічні обґрунтування проекту проходять держекспертизу.

До завершення обговорення проектів реконструкції площі Героїв Майдану Райкович закликав ще у березні. А у квітні доручив розглянути можливість замінити плитку на площі найближчим часом.