Кропивницька «Зірка» стала чемпіоном Кіровоградщини з футболу

Перегляди: 2476

У матчі останнього туру ФК «Зірка» (Кропивницький) сьогодні, 19 жовтня, здолав суперників із тишківського «Агротеху» - 5:1.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Щоб здобути золоті нагороди, футболістам кропивницької «Зірки» достатньо було на виїзді здолати тишківський «Агротех».

Уже в першому таймі на стадіоні в Тишківці гості забили двічі. Після подачі з кутового Олександра Кочури м’яч до сітки воріт головою спрямував Євгеній Мороз. Далі індивідуальну майстерність продемонстрував Павло Замуренко, який завершив свій сольний прохід ударом у дальній кут – 0:2.

У другому таймі спочатку «зіркові» провели швидкий контрвипад: влучно пробив Максим Скоров – 0:3. Господарі відіграли один м’яч після того, як захисник кропивничан вразив власні ворота – 1:3.

Та все ж хлопці Саміра Гасанова забили ще двічі. Капітан «зіркових» Олександр Кочура завершив багатоходову комбінацію, а Павло Замуренко поставив золоту крапку з близької відстані після стрімкої контратаки – 1:5.

Чемпіоном області вперше з 1957 року стала кропивницька «Зірка», срібло здобув олександрійський «Шляховик», а бронза дісталася ФК «Новоукраїнка».