ФК «Олександрія» за рівної гри поступився київському «Динамо»

Перегляди: 1055

У матчі 11 туру української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» на виїзді програв київському «Динамо» 0:1.

У разі перемоги хлопці Володимира Шарана виходили б на друге місце, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У першому таймі на полі НСК «Олімпійський», на трибунах якого зібралося понад 16 тисяч глядачів, напруга виникала біля воріт обох команд, хоча реальних гольових нагод було небагато. Вже на восьмій хвилині трохи вище поперечини воріт Георгія Бущана пробив Максим Третьяков. Згодом на ударній позиції опинився вже Кирило Ковалець, і голкіпер киян відбив м’яч перед собою. Та захисники господарів завадили нанести прицільний удар суперникам.

Згодом після підкату Дениса Попова в штрафному майданчику упав Денис Безбородько. Але арбітр зафіксував фол у нападника олександрійців, показавши йому жовту картку за небезпечну гру.

На 32-й хвилині кияни провели стрімку контратаку. Віталій Миколенко перехопив м’яч у центрі поля, підключив до атаки де Пену й сам помчав у штрафний. Де Пена обігрався з Франом Солем й зробив націлену передачу на ближню стійку, де Миколенко в падінні головою вразив ціль – 1:0. До перерви суперники обмінялися ще кількома небезпечними випадами, але до прицільних ударів справа не дійшла.

У другому таймі шанси забити вдруге у господарів поля були, але надійно зіграли Юрій Паньків та захисники гостей. Олександрійці ж діяли першим номером.

Не приніс успіху й фінальний штурм хлопців Володимира Шарана. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу київського «Динамо» - 1:0. Олександрійці ж продемонстрували гідну гру проти дуже сильного конкурента.

Після цього матчу кияни вийшли на друге місце, поступаючись донецькому «Шахтарю» десятьма очками. Олександрія зберегла за собою четверту сходинку, відстаючи від чернігівської «Десни» на один пункт.

Юрій Ілючек, CBN