Жителя Кіровоградщини, який втопив у криниці суперника, засудили до 12 років тюрми

Перегляди: 3512

Уродженця Могильного Гайворонського району засудили за вбивство односельчанина.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час сварки зі знайомим обвинувачений спочатку побив опонента, а потім кинув його у криницю, де той втопився. Після цього з місця скоєння злочину зник.

Свою провину чоловік визнав повністю. Пояснив, що того дня заступився за співмешканку, яка посварилася із потерпілим. Раніше вона проживала з загиблим. Сварка відбулася через те, що він розповсюджував чутки у селі про жінку, робив їй непристойні пропозиції.

Обвинувачений вже кидав кривдника у криницю, але той з неї вибрався. Сподівався, що так станеться і цього разу. Про смерть опонента дізнався наступного дня, вбивати його не планував.

Кіровський районний суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві та призначив покарання – 12 років тюрми та 50 тисяч моральної шкоди на користь потерпілої – сестри загиблого.

Нагадаємо, подія сталася 4 квітня 2019 року в селі Могильне Гайворонського району.

Досудове розслідування встановило, що під час сварки з односельчанином 36-річний чоловік наніс йому кілька потужних ударів у живіт і скинув ще живого чоловіка до криниці, в результаті чого останній помер.