Кропивницький «Золотий Вік» переможно стартував у чемпіонаті України з баскетболу

Перегляди: 1349

Кропивницький «Золотий Вік» вдало розпочав боротьбу в чемпіонаті України з баскетболу серед команд Першої ліги.

Про це СВN повідомили у прес-службі обласної федерації баскетболу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У стартовому матчі команда Андрія Бабенка переграла місцевий баскетбольний клуб «ХДУ-АВТО-ПЛАЗА» – 91:47 (24:5, 27:16, 24:12, 16:14).

У першій чверті кропивничани забезпечили собі перевагу в 19 очок. Більш досвідчені гості контролювали хід гри протягом усього матчу, який у підсумку довели до перемоги.

Найрезультативнішими гравцями у складі «золотих» стали Олександр Дробязко (27 очок, шість підбирань), Антон Мельник (22 пункти, шість підбирань), Богдан Ткаченко (10 очок, чотири підбирання), Олександр Хапун (11 очок, сім підбирань) і капітан команди Богдан Сосой (16 передач).

У другій грі події на майданчику розгорталися майже за аналогічним сценарієм. І знову майстерність кропивницьких баскетболістів виявилася кращою, ніж у суперників - 99:57 (26:16, 20:20, 26:11, 27:10).

Результативними діями у складі «Золотого Віку» відзначилися Богдан Сосой (14 очок, 11 передач), Олександр Дробязко (25 очок, вісім підбирань), Антон Мельник (23 очка, п’ять підбирань), Олександр Хапун (13 очок, три підбирання), Руслан Фортуна (сім очок, шість підбирань), Іван Рибченко (три очки, чотири підбирання), Артур Комісаров (п’ять очок, два підбирання), Богдан Ткаченко (сім очок, три підбирання), Вадим Огородник (два очка, п’ять підбирань).