ФК «Олександрія» зберіг шанси на вихід до раунду плей-офф Ліги Європи

Перегляди: 1321

У матчі четвертого туру групового етапу Ліги Європи ФК «Олександрія» у Львові приймав французький «Сент-Етьєн», де зіграв з ним унічию – 2:2, передає кореспондент CBN.

Протиборство на «Арені Львів» краще розпочали гості. Підопічні Клода Пюеля вдало пресингували й не давали господарям виходити в атаки. Поступово олександрійці заспокоїлися й заволоділи ігровою ініціативою. Гольові моменти стали виникати біля воріт французької команди. З двома ударами Євгена Банади впорався голкіпер гостей Руффье.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ще в одному епізоді Кирилу Ковальцю, який пробивав із меж штрафного, трохи не вистачило влучності. Гостям вдалося провести на 23 хвилині швидкий контрвипад й вивести Хазрі сам на сам із Юрієм Паньківим. Наш воротар порушив правила у власному штрафному майданчику, а сам же Хазрі реалізував пенальті – 0:1. Більше результативних ударів глядачі в першому таймі не побачили.

По перерві олександрійці домінували, атакували, створювали небезпеку біля воріт суперників. Забили ж вдруге хлопці Клода Пюеля. Єдина осмислена комбінація від футболістів «Сент-Етьєна» на 73 хвилині завершилася виходом один на один із Юрієм Паньківом та влучним ударом Камара. Автор другого голу кількома хвилинами тому вийшов на заміну. Олександрійці не знітилися, а пішли на рішучий штурм воріт конкурентів. Така наполегливість призвела до голу Дениса Безбородька, який після перерви замінив Дмитра Шастала.

Цей успіх окрилив хлопців Володимира Шарана, й у компенсований час вони змогли врятувати матч. Цього разу м’яч у порожні ворота, які залишив воротар французів, зігравши на виході, спрямував ще один номінальний резервіст Максим Задерака. У підсумку зафіксували бойову нічию – 2:2.

Після чотирьох турів у активі «Олександрії» та «Сент-Етьєна» - по три очка. На перше місце із вісьма очками вийшов «Гент», який сенсаційно обіграв на виїзді німецький «Вольфсбург» - 1:3. У німецького клубу, з яким «Олександрія» зіграє в наступному турі у Львові 28 листопада, наразі п’ять очок. Таким чином, команда Володимира Шарана зберігає шанси на вихід до раунду плей-офф Ліги Європи.