У Кропивницького відкрилася персональна виставка робіт художника з Золотого на Луганщині (ФОТО)

Перегляди: 1888

У галереї «Єлисаветград» відкрилася виставка 12-річного художника Дмитра Андріянова, передає кореспондент CBN.

Дмитро живе за кілька кілометрів від фронту. Вчиться у сьомому класі Золотівської гімназії та Золотівської філії Попаснянської дитячої школи мистецтв.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами бабусі Олени Винокурової, малюванням Дмитро захоплюється з малечку, любить створювати поробки, особливо з пластиліну. Починав із маленьких подарункових картинок-магнітиків. Тепер створює великі картини. За тематикою вони дуже різноманітні: від пейзажних замальовок до метафоричних робіт, присвячених історичним подіям.

Дмитро активно бере участь у мистецьких конкурсах – від районних до міжнародних. Тільки за останній рік їх налічувалося близько двох десятків, за які хлопець отримав 11 медалей та 20 дипломів.

До Кропивницького, аби зустрітися з Дмитром, завітала скаутський лідер з Одеси Раїса Краєва. Вона прийняла хлопця у скаути.

«Ми з Дмитром дружимо два роки. Він давно мав бажання вступити у скаути. Тому ми вирішили поєднати його персональну виставку та офіційний вступ у скаути», - розповіла Раїса Краєва.