Лiкувальнi заклади Кiровоградщини потребують понад 150 медичних працiвникiв

Перегляди: 728

Лiкувальнi заклади областi потребують 166 працiвникiв медичного персоналу.

Про це CBN поiнформували в обласному центрi зайнятостi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Медичнi та освiтнi заклади областi потребують 124 лiкаря, 33 сестри медичнi та дев’ять молодших медичних сестер.

Потреба iснує у фахiвцях медичної галузi за такими посадами: лiкар з ультразвукової дiагностики, лiкар загальної практики – сiмейний лiкар, лiкар-гiнеколог-онколог, лiкар з гiгiєни працi, лiкар-патологоанатом та iн. З представлених вакансiй три передбачають неповну зайнятiсть лiкарiв.

Що ж до медичних сестер, то потрiбнi сестри медичнi операцiйнi, сестри медичнi з фiзiотерапiї, сестри медичнi з косметичних процедур та сестри медичнi з дiєтичного харчування. Також вакантне робоче мiсце сестри-господинi.

Є вакантними три посади молодших медичних сестер з догляду за хворими, а також шiсть вакансiй молодших медичних сестер (санiтарка, санiтарка-прибиральниця, санiтарка-буфетниця та iн.).

Лiкарям готовi платити вiд «мiнiмалки» (4173 грн) до 14 000 гривень. Для сестер медичних розмiр заробiтної плати коливається вiд 4173 до 2256 грн. Молодшим медичним сестрам роботодавцi пропонують вiд 4173 до 4500 грн.

Медичнi працiвники потрiбнi практично у всiх районах Кiровоградщини.