Кропивничанин просить побудувати парк на місці центральної площі

Перегляди: 1123

Житель Кропивницького просить на місці площі Героїв Майдану побудувати парк.

Про це йдеться в єдиній системі місцевих петицій.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Автор петиції Олександр Ткаченко переконаний, що парк буде місцем для затишних розмов.

«Основна ідея даного проекту полягає в тому, щоб розмістити у центрі міста парк. Наразі центральна площа Кропивницького є не більш ніж ділянкою, яку містяни використовують тільки для того, щоб з однієї частини центру дістатись іншої. У проекті створили модель, втіливши яку, ми зможемо перетворити цю важливу частину Кропивницького на місце відпочинку, де буде можливість знайти затишну атмосферу як для розмови, так і для прогулянки з рідними чи друзями, адже велика кількість дерев заглушуватиме більшість шуму від автомобілів, а гігантський сухий фонтан всередині площі стане найулюбленішим місцем для дітвори», – йдеться в петиції.

Олександр Ткаченко вважає, що парк приваблюватиме велику кількість жителів міста.

«Щодо економічної точки зору, то парк надзвичайно вигідний, адже він приваблюватиме велику кількість жителів міста, що спричинить зростання орендної плати за нерухомість у цій зоні, що у свою чергу спонукатиме місто до розвитку. Від цього лише виграють кропивничани, адже, окрім чудового місця для відпочинку, вони в майбутньому отримають кращу інфраструктуру та більший потік туристів, що є додатковою перевагою даного проекту для Кропивницького», – зазначив автор петиції.

Петиція на сайті з’явилася вчора, 2 грудня, й до кінця збору підписів залишилося 44 дні. На сьогоднішній день петицію підписали десять людей з 450 необхідних для її розгляду міськрадою.