На Рівненщині розшукують небезпечного зловмисника з Кропивницького (ФОТО)

Перегляди: 946

На Рівненщині поліцейські встановлюють місцезнаходження 30-річного уродженця Кропивницького Матвєєва Олега Вікторовича 1989 року народження за вчинення тяжкого злочину.

Про це CBN поінформували в прес-службі ГУ НП Рівненської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловік використовував паспорт, виданий на Немеша Василя Михайловича 1983 року народження, уродженця та жителя Закарпатської області.

У січні цього року чоловік під чужим ім’ям побив жителя Рівненщини. Слідчі йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, а суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Через кілька днів підозрюваний почав переховуватись від органів досудового розслідування. Поліцейські встановили, що насправді зловмисник - Олег Матвєєв.

Також поліцейські з’ясували, що кропивничанина із 2010 року розшукують працівники Кропивницького відділу поліції за вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом).

Правоохоронці просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо чоловіка чи впізнав його по фото, звертатися за номерами телефонів: 097-701-41-57, 067-360-26-26 або 102.