В Олександрії запровадили студентський квиток у смартфоні від ПриватБанку

Перегляди: 986

Олександрійський коледж Білоцерківського національного аграрного університету запровадив електронний студентський квиток у смартфоні від ПриватБанку.

Про це CBN повідомили у прес-службі фінустанови.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми скористалися пропозицією ПриватБанку запровадити мобільний студентський квиток та поступово забуватимемо про пластик, - розповів директор коледжу Олександр Бодяко. - Нам запропонували більше, ніж цифрову версію "традиційного" студентського пластикового квитка. Це, по суті, окремий додаток для студентів. Тепер разом з банком ми його будемо поступово наповнювати та розширювати. Настала ера цифрових технологій, і ми повинні йти в ногу із сучасним світом».

Цифровий студентський квиток у смартфоні - це спеціальний додаток з низкою можливостей для студентів і навчальних закладів. Ним зручно користуватися під час оплати проїзду в міському транспорті - легко відкрити у додатку Privat24 та показати кондуктору. Можна оплатити за навчання або гуртожиток або надіслати рахунок на оплату з реквізитами батькам чи іншим родичам. У додатку зручно керувати повідомленнями: оголошеннями, опитуваннями, змінами до розкладу занять чи іспитів. Крім того, не потрібно заповнювати поле з серією та номером студентського під час купівлі квитка на поїзд у додатку Privat24 тощо.

«Впровадження цифрового студентського стане черговим кроком держави на шляху діджиталізації, - зазначила заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку Раїса Килимниченко. - Сучасне студентство не уявляє своє життя без смартфонів, ми ж просто запропонували їм додаткові зручності та можливості. Функціонал електронного студентського буде наповнюватися, виходячи з потреб закладу освіти і студентів».