У Кропивницькому збирають гроші та речі для вихованців дитячого будинку в Пантаївці

Перегляди: 1217

Кропивничанка Анастасія Кузавова закликає збирати речі та кошти для 30 дітей, які живуть у спеціалізованому дитячому будинку в Пантаївці.

Про це кореспонденту CBN розповіла сама Анастасія Кузавова і додала, що це її особиста ініціатива.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також жінка написала пост на своїй сторінці у Facebook, де зазначила, що серед вихованців будинку є діти-сироти, діти з обмеженими можливостями, діти, батьків яких позбавили батьківських прав. Наймолодшій дівчинці один рік і два місяці, найстаршому - шість років.

«30 малюків, які дуже потребують ласки, турботи, уваги. Але ще вони дуже потребують матеріальної допомоги. Вчора розмовляла з завідуючою дитячого будинку Лілією Вікторівною і дізналася, чого саме їм зараз катастрофічно не вистачає. Хочу зазначити, що в закладі нормальна матеріальна база й чудові вихователі. Те, що я збираю гроші – моя особиста ініціатива», – пише Анастасія Кузавова.

Для дітей збирають канцтовари, миючі засоби, засоби особистої гігієни, одяг і взуття, книги, фрукти і солодощі, адже бюджет на них, за словами кропивничанки, не виділяють.

«25 грудня всі зібрані речі та засоби наша сім'я відвезе і передасть діткам. Обов'язково буде фотозвіт і скани чеків витрачених і переданих коштів. Мій синочок вже збирає подаруночки, які відвезе діткам», – йдеться в пості.

За подробицями та коментарями можна звертатися за номером Анастасії +38 (066) 713 58 98

Карта ПриватБанку для допомоги:

4149629397877069

Кузавова Анастасія Геннадіївна