Депутат міськради Кропивницького Михайло Бєжан відзвітував у громадському просторі Krop:Hub (ФОТО)

Перегляди: 889

Михайло Бєжан з листопада 2015 року - депутат міської ради Кропивницького, голова постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів.

Звіт депутата міської ради Кропивницького Михайла Бєжана зібрав з півсотні виборців та розпочався незвично: святковою міні-виставою від активістів Krop:hub, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Михайло Бєжан місце для свого звіту вибрав не випадково, адже саме до нього звернулися волонтери за допомогою в облаштуванні приміщення. Депутат уже більше чотирьох років допомагає різним громадським та волонтерським організаціям.

Серед найважливіших успіхів цього року Михайло Бєжан особисто вважає наведення ладу у своєму окрузі. І виборці йому вдячні, адже він не тільки сприяв виділенню грошей, але й організовував спільні толоки, де разом з мешканцями 101-го мікрорайону фарбували стовпці та лавки, саджали дерева. Результатом стала справжня алея з декоративних слив та новий асфальт на найважливіших дорогах мікрорайону.

Під час звіту самі жителі 101-го нагадували депутату про його справи: і дитячі заходи, і популяризація сучасного українського кіно, і зустрічі з видатними особистостями, і допомога волонтерам.

Як голова постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів Михайло Бєжан розповів і про її досягнення: ліквідація торгівлі з рук у невстановлених місцях, впорядкування встановлення та розміщення літніх майданчиків у місті, разом з юридичним відділом міськради напрацювували проект рішення «Про розповсюдження та використання полімерних виробів та тари».

Крім того, депутат виступив за заборону зміни цільового призначення кінотеатру «Зоряний».

Також Михайло Бєжан став ініціатором заборони у місті пересувних цирків з тваринами.

Фотогалерея