Депутати сiльради на Кiровоградщинi намагалися вчинити рейдерське захоплення пiдприємства

Перегляди: 2246

Правоохоронцi упередили спробу заволодiння майновим комплексом одного iз сiльськогосподарських пiдприємств Долинського району, вчинену злочинним угрупуванням за участi депутатiв сiльради.

Про це CBN поiнформували в прес-службi прокуратури Кiровоградщини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чинили незаконнi дiї вiдносно сiльгосппiдприємства з допомогою державних реєстраторiв. Так, члени органiзованої злочинної групи, двоє з яких є депутатами сiльської ради, намагалася тричi перереєструвати майновий агрокомплекс на фiктивнi пiдприємства з пiдставними директорами. Проте, злочин упередили, а усiх членiв органiзованої злочинної групи затримали.

Вказана група рейдерiв намагалася залучити до протиправної дiяльностi iз захоплення вказаного об’єкта кiлька десяткiв неповнолiтнiх студентiв одного з професiйних навчальних закладiв областi. За вказаним фактом триває перевiрка.

Наразi усiм учасникам злочину повiдомили про пiдозру у скоєннi кримiнального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 (шахрайство в особливо великих розмiрах вчинене органiзованою групою) Кримiнального кодексу.

Досудове розслiдування триває.