Кропивничан запрошують доторкнутися до незбагненності жіночої краси (ФОТО)

Перегляди: 1851

В обласному художньому музеї сьогодні, 30 січня, відкрилася фотовиставка жіночих арт-образів «Незбагненні», передає кореспондент CBN.

Автор сорока арт-образів, представлених на виставці, - візажист, стиліст одягу та зачіски Ірина Лісова - створювала їх протягом кількох років.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Разом з нею працювали кропивницька фото-майстриня Вікторія Мазур та наш земляк Сергій Покідов, який працює в чикагській фотостудії AKIEART та моделі агенції MixModels.

Ці роботи вже друкувалися на обкладинках модних журналів різних міст світу – Дубаї, Лос-Анджелесу, Чикаго, Лондона, отримували гран-прі різноманітних конкурсів.

Кожен з образів має свій характер і тематику, і до кожного з них авторка підібрала вислів, який наближає глядача до розуміння жінки.

В рамках відкриття фотовиставки 1 лютого 2020 року в художньому музеї відбудеться майстер-клас зі стилю «Сам собі шопер» від Ірини Лісової.

У Кропивницькому виставка працюватиме тиждень, а у червні відправиться до Лас-Вегасу.

Фото Григорія Зуба, CBN