У Кіровоградській ОДА створять управління, яке контролюватиме інші управління

Перегляди: 3427

В облдержадміністрації Кіровоградської області триває оптимізація, передає CBN.

Скоротити мають намір чотири відсотки працівників.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами керівника апарата облдержадміністрації Віталія Линника, протягом грудня провели аудит діяльності структурних підрозділів і визначили ті напрямки, які певним чином дублювалися і які можна оптимізувати.

Як повідомляло CBN, очільник Кіровоградщини Андрій Балонь підписав розпорядження про оптимізацію. Згідно документа, об’єдналися в одне управління прес-інформації з внутрішньою політикою, а також управління капітального будівництва з архітектурою.

Кількість підрозділів не зміниться, бо на місці оптимізованих з’являться нові. Наприклад, управління інвестиційної діяльності та туризму.

А щоб контролювати використання бюджетних коштів у всіх підрозділах - створять управління внутрішнього аудиту, фінансового контролю та взаємодії з правоохоронними органами.

Віталій Линник розповів, що найближчим часом оголосять конкурс.

«Всі охочі зможуть взяти участь і бути кандидатами на дані посади. Кандидатів у нас сьогодні немає», - додав керівник апарату ОДА.