Представники влади привітали кропивничанку з народженням четвірні (ФОТО)

Перегляди: 2202

Сьогодні, 6 березня, в переддень Міжнародного жіночого свята маму чотирьох дівчаток Анастасію Валіхновську привітали представники влади міста та області, а також головний рятувальник Кіровоградщини Віталій Миронюк.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник управління ДСНС в області Віталій Миронюк, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Для нашої великої пожежно-рятувальної родини це неабияка радість! Щиро вірю, що в майбутньому маленькі рятувальниці гідно подовжуватимуть справу батька», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, батько новонароджених Владислав – пожежний-рятувальник 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини Кропивницького, спортсмен-волейболіст, входить у команду «Кропивницькі яструби» та захищає честь Кіровоградщини на міжнародних змаганнях «Найсильніший пожежний-рятувальник».

Анастасія – студентка Центральноукраїнського педагогічного університету ім. В. Винниченка, майбутня вчителька фізичної культури.