На Кiровоградщинi вовк загриз на фермi дев'ятьох овець

Перегляди: 6542

Дев'ятьох овець загриз вовк уночi на фермi в селi Лозоватка Маловискiвського району.

Про це повiдомляє Gazeta.ua.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Побачили це пiсля третьої ночi, коли приїхали з дружиною поратися, — каже власник ферми Анатолiй Михайлов. — Вiдкрив загiн до ягнят. Дивлюся — одне лежить мертве, друге. В одного голова трималася на шкурi. Далi ще двоє i їхня мати. Позаду — баран з обдертою шерстю на боку. Видно, його звiр не здужав. Убив i двоє кiтних овець. У тварин вигризенi печiнки й зади.

На свiжому гної лишилися слiди вовка. В районi подiбного не пригадаю. Хiба позаторiк за п’ять кiлометрiв вiд Лозоватки вбили звiра, ще двоє втекли. А рокiв вiсiм тому я одного гнав "Нивою". Потiм iз сiльськими мисливцями прочiсували мiсцевiсть, але вовкiв не знайшли».

Сiм'я Михайлових живе за кiлометр вiд ферми.

«Тримаємо п'ятеро корiв, 50 свиней. Було 13 дорослих овець i шестеро малих. На господарство щоночi навiдуються три навченi собаки. Уранцi забираємо їх додому. В останнiй день лютого уночi вдома почала вити лайка. Побоявся на ферму йти. Тодi ж їхали люди машиною бiля господарства i бачили, що вiвцi бiгали за загоном», - каже чоловiк.

Поранених тварин фермер дорiзав. М'ясом годує собак.