Обласна організація «Європейська солідарність» представила основні напрямки роботи (ФОТО)

Перегляди: 3422

У Кропивницькому керівники районних і міських осередків територіальної організації «Європейська солідарність» разом із очільником обласної організації Сергієм Коваленком обговорили основні напрямки і формат роботи партії сьогодні, 14 березня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Щира подяка Костянтину Яринічу, який багато років очолював обласну організацію. Зараз він займається улюбленою справою, він лікар, і залишається разом із нами в партійній роботі. Сьогодні ми звіряємо стрілки годинників із територіальними організаціями, обговорюємо подальшу роботу над розбудовою партії, розвитком нашої області. Нам є з чим іти до людей. Ми запропонуємо в жовтні продовження нашого курсу, продовження розвитку Кіровоградщини», – зауважив голова Кіровоградської обласної територіальної організації «Європейська солідарність» Сергій Коваленко.

Місцеві вибори, які відбудуться 25 жовтня, проведуть вже за новим виборчим кодексом. Він набрав чинності 1 січня цього року. Кодекс передбачає пропорційну систему виборів з відкритими списками і гарантує гендерний баланс.

«Виборець може не просто голосувати за партію, яка йому подобається, а і за конкретного кандидата, який представляє цю партію, який включений до її списку. Тобто людина може вибрати з конкретного списку кандидатів від партії, які, на її думку, можуть краще представити і територію, і цю партію у раді, відповідно», – роз’яснив керівник секретаріату територіальної організації «ЄС» Олександр Кришко.

Серед присутніх на зборах ті, хто проявив себе своїми справами у місцевому самоврядуванні, управлінні установами та організаціями, громадській роботі.

«Ми окреслили певну мету і шляхи її досягнення. Працюватимемо над розвитком тих справ, які вже започаткували, їх велика кількість. Реалізовуватимемо нові проекти», – відзначив депутат Новогородківської районної ради, екс-очільник райдержадміністрації Андрій Кочерга.

Фото Григорія Зуба.