Неефективні: «Ощадбанк» закриє на Кіровоградщині кілька відділень

Перегляди: 2803

«Ощадбанк» закриває відділення у Дмитрівській ОТГ через відсутність комерційної складової для підтримки подальшої діяльності.

Про це в банківській установі повідомили у відповідь на інформаційний запит CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«В деяких населених пунктах банк змушений припиняти діяльність відділень задля недопущення подальших збитків, адже жодної комерційної складової для підтримки подальшої діяльності таких установ не існує. Це стосується й відділення №10010/0173 у Знам’янському районі Кіровоградської області, причина закриття якого — тривала неефективна діяльність», — йдеться у повідомленні «Ощадбанку».

Там стверджують: закриттю кожного відділення передують багатомісячні переговори із місцевою владою з однією метою – разом знайти джерела наповнення банківського відділення операційним змістом, прибутком, щоб «Ощадбанк» мав шанс залишитись і працювати.

«Банк планує закрити певну кількість відділень в області до кінця року, які є наразі неефективними і якщо не відбудеться поліпшення ситуації на краще», — додали у фінустанові.

На даний час у Кіровоградській області працює 40 відділень банку. Банкоматна мережа нараховує 70 одиниць, мережа інформаційно-платіжних терміналів – 50.