Вадим Волканов та Анна Ніжнікова вручили премії кращим учням кропивницьких шкіл (ФОТО)

Перегляди: 5120

Представники «Опозиційної платформи - за життя» Вадим Волканов та Анна Ніжнікова вручили премії кращим учням кропивницьких шкіл.

«Виховання молоді - це одне з першочергових завдань нашої команди. Сьогодні важливо дати підростаючому поколінню можливості для отримання доступної якісної освіти та занять спортом, а також прищепити цінності саморозвитку та здорового способу життя. При цьому не слід забувати про такий важливий фактор формування особистості, як мотивація», - вважає Вадим Волканов.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Депутати від «Опозиційної платформи - за життя» Вадим Волканов та Анна Ніжнікова в 2016 році заснували персональні премії для учнів кропивницьких шкіл, що відзначилися на олімпіадах та конкурсах, а також брали активну участь у житті школи.

«Кожного року на святі Останнього дзвоника ми вручали подарункові сертифікати кращим школярам у різних вікових категоріях. В цьому році в зв’язку з карантинними обмеженнями лінійки проходять онлайн. Тому до Дня захисту дітей ми передали сертифікати учням через директорів шкіл», - заявив депутат.

Робота зі сферою освіти, захист інтересів учителів, дітей та їхніх батьків – це один із ключових напрямів роботи кропивницької міської команди «Опозиційної платформи - за життя».

«Протягом усього скликання ми ініціювали виділення коштів з міського бюджету обласного центру на ремонти шкіл і реконструкцію спортивних залів. Увесь цей час ми захищали право вчителів працювати в комфортних умовах і право дітей на доступну освіту. Крім того, саме в школі фізична культура та спорт максимально доступні для молоді. Такий акцент не випадковість, адже більшість представників міської команди "Опозиційної платформи - за життя" – це вчителі, викладачі ВИШів, спортсмени та інтелігенція», - сказав Вадим Волканов.

«Чим більше ми працюємо на благо міських навчальних закладів, тим сильніше обурюють плани київської та обласної влади по закриттю сільських шкіл. Замість інвестицій в освіту вони вирішили скоротити вчителів і обмежити права дітей на отримання доступної освіти», - наголосив Вадим Волканов.

Олександр Рихлицький