Кіровоградщина увійшла до числа лідерів виробництва харчових продуктів в Україні

Перегляди: 954

Сім областей України забезпечили зростання виробництва промисловим способом харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів у січні-квітні 2020 року до відповідного періоду 2019 року, передає CBN з посиланням на agronews.ua.

За даними Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, у Кіровоградській області виробництво зросло до 8,4%.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Попереду Львівська область (на 28,5%), Херсонська (на 20,7%), Сумська (на 20,3%) та Миколаївська (на 16,5%). В Одеській області виробництво зросло на 3,7%, а в Запорізькій - на 0,7%.

Зменшення спостерігалось у 17 областях та Києві. Наприклад, у Тернопільській області - на 30,8%, Луганській - на 19,1%, Чернівецькій - на 12,8% та Київській - на 12,3%.