У Кропивницькому визначилися із кандидатурою Почесного громадянина міста-2020

Перегляди: 1662

На отримання почесного звання громадянина Кропивницького цього року висунули шість кандидатур, передає CBN з посиланням на пресслужбу міськради.

Як зазначила під час сьогоднішнього засідання комісії з питань почесних звань та нагород керуюча справами виконкому Альвіна Бондаренко, кожен з кандидатів «зробив для рідного міста надзвичайно багато і заслуговує на таку відзнаку».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед кандидатур були відома у Єлисаветграді меценатка, ініціаторка будівництва лікарні Товариства Червоного Христа Ганна Дмитрян, колишній міський голова Василь Мухін, лікар-хірург обласної лікарні Станіслав Сидоренко, колишній голова обласної ради Микола Сухомлин, художня керівниця академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни», народна артистка України Антоніна Червінська та меценатка, гендиректора «Друкмаш-Центр» Людмила Шубіна.

Переважною більшістю голосів члени комісії вирішили рекомендувати присвоїти звання «Почесний громадянин міста Кропивницького» у 2020 році голові Кіровоградської обласної ради у 1990-1991, 1992, 1994-1999, 2006-2010 роках, депутату обласної ради чотирьох скликань, голові ради старійшин при Кіровоградській ОДА Миколі Сухомлину.

Остаточне рішення про присвоєння звання приймуть депутати на пленарному засіданні сесії міської ради Кропивницького.