У Кропивницькому назвали імена переможців конкурсу «Молода людина року» (ФОТО)

Перегляди: 2690

Сьогодні, 24 серпня, у Кропивницькому назвали імена переможців конкурсу «Молода людина року», передає кореспондент CBN.

У номінації «Молодий захисник України» переміг учасник бойових дій, старшина Збройних Сил України Олексій Кравцов.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У номінації «Відкриття року в області культури і мистецтва» нагородили керівника народного хореографічного колективу «Світанок» Максим Печененко.

У номінації «Відкриття року в області фізичної культури і спорту» переміг майстер спорту України з легкої атлетики Віталій Пархоменко.

У номінації «Молодий працівник промислової галузі» нагородили електрозварника товариства з додатковою відповідальністю «Завод дозуючих автоматів» В’ячеслава Салова.

У номінації «Молодий підприємець року» переміг засновник нового бізнес-проекту на базі кав’ярні-пекарні «Єлизавета» Артем Жудін.

Диплом міського конкурсу «Молода людина року» в номінації «Молодий науковець року» переміг доцент кафедри електротехнічних систем та енергетичного менеджменту Центральноукраїнського національного технічного університету Василь Зінзура.

Перемогу в номінації «Сила духу» отримала трикратна чемпіонка світу зі спортивної гімнастики в спеціальній олімпіаді та акторка, яка зіграла головну роль у художньому фільмі «історія Лізи» Маріанна Ахрарова.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN