Професійний рівень: кращі камерофони 2020 року

Перегляди: 2453

Смартфон здатен замінити купу ґаджетів. Це й засіб безконтактної оплати, й GPS-навігатор, й фотоапарат, який завжди під рукою. До дрібниць продумана камера є невіддільним атрибутом якісних девайсів. Маркетологи e-Katalog проаналізували характеристики найпопулярніших ґаджетів й визначили п’ятірку топових камерофонів станом на 2020 рік. На які моделі варто звернути увагу жителям Кропивницького?

П’ятірка найпопулярніших моделей

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Шорт-лист формують смартфони Samsung, Oppo, Honor, Huawei та Xiaomi середнього та преміального цінового сегмента.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra 128gb створено з акцентом на професійну фото- й відеозйомку. Модель отримала квадрокамеру на чолі зі 108-мегапіксельним об’єктивом. Роздільна здатність ультраширокого об’єктива становить 12 МП, допоміжного — 48 МП. Також використовується TOF-камера на 0,3 МП для автофокусу. Пристрій підтримує зйомку slow-mo з частотою 960 кадрів на секунду (720р). Передбачено можливість запису відео Ultra HD (60 к/с). Фронтальна камера на 40 МП (f/2.2) гарантує яскраві та деталізовані портрети у будь-який час доби.

OPPO Find X2 Pro

Китайська компанія OPPO відома прогресивними інноваціями у галузі мобільної обробки зображень, й новий смартфон Find X2 Pro — яскравий доказ тому. Пристрій одержав потрійну основну камеру (48 МП + 48 МП + 13 МП), яка здатна зафіксувати світ у всій його красі. Фронтальна камера з роздільною здатністю 32 МП й апертурою f/2.4 дає змогу створювати деталізовані та яскраві селфі, а також записувати відеоролики Ultra HD (30 к/с).

Honor 30 Pro Plus

Стильний Honor 30 Pro Plus — прекрасний інструмент для створення якісних мобільних фотографій. Модель отримала подвійну фронтальну камеру (32 МП + 8 МП), а також основну квадрокамеру на чолі з надчутливим 45-мегапіксельним об’єктивом. Завдяки яскравому спалаху кадри, що зроблено з настанням сутінків, виглядають яскравими та чіткими. Передбачено можливість швидкісної зйомки (slow-mo) з частотою 960 кадрів на секунду й запис Ultra HD – відео з частотою 60 кадрів на секунду.

Huawei P40 Pro

Смартфон Huawei P40 Pro оснащено новим процесором Kirin 990 5G, абсолютно безрамковим OLED-дисплеєм діагоналлю 6,58 дюйма й подвійною фронтальною камерою. Основна камера складається з чотирьох фотомодулів: 50 МП + 40 МП +12 МП + ToF. Передбачено 5-кратний оптичний зум і 10-кратний гібридний зум. Завдяки такому поєднанню навіть при збільшенні знімка зберігається чіткість об’єктів. Є можливість записувати відеоролики з роздільною здатністю Ultra HD (60 к/с).

Xiaomi Mi 10 Ultra

Девайс виправдано вважається «королем мобільної фотозйомки». Новий флагман китайської компанії зайняв перше місце в авторитетному рейтингу DxOMark. Основна камера представлена чотирма об’єктивами: 48 МП + 20 МП + 12 МП + 48 МП. Для знімання вночі є подвійний світлодіодний фотоспалах. Виробник передбачив можливість запису відео з роздільною здатністю 8K при 30 к/с та 4K при 30/60 к/с. Роздільна здатність фронтальної камери становить 20 МП.