Хедлайнером концерту до Дня міста в Кропивницькому став симфонічний оркестр (ФОТО)

Перегляди: 1458

Симфонічний оркестр Prime Orchestra став хедлайнером концерту з нагоди Дня міста у Кропивницькому вчора, 19 вересня.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Першими учасниками вечірнього концерту став популярний у Кропивницькому гурт UP and UP, - йдеться у повідомленні. - Своєю енергією вони впродовж двох годин утримували площу у ритмі танцю. Бурхливі аплодисменти супроводжували кожну майстерно виконану композицію.

І яскравим фіналом всього святкування дня народження Кропивницького і PRIME TIME його вечірнього концерту став виступ симфонічного оркестру. Дещо несподівано для глядачів, але ж це був не просто оркестр – а Prime Orchestra. Унікальне явище на українській сцені! Симбіоз традицій і новаторства – найкращих світових хітів рок-, поп- та електронної танцювальної музики в оригінальній симфонічної інтерпретації, яка дарує добре відомим композиціям нове життя, а глядачам – можливість відкрити незвідані грані улюбленої музики. Тож після сьогоднішнього концерту можна сказати, що Prime Orchestra став улюбленим оркестром кропивничан і вони довго не відпускали музикантів зі сцени».