Кропивничанин, який вимагав відставки Авакова, майже три місяці відсидів у СІЗО

Перегляди: 7048

Ексспівробітник правоохоронних органів Олександр Криволап, який торік опублікував ультиматум з вимогою відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, майже три місяці перебував у слідчому ізоляторі.

Олександра Криволапа звинувачують у посяганні на життя працівника правоохоронного органу, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Але у справі, яку розглядає Ленинський районний суд Кропивницького, є результати висновків експертизи про те, що предмет, яким Олександр Криволап нібито намагався вбити поліцейського, насправді «не є вогнепальною зброєю».

Прокуратура надала висновок експертизи, в якому зазначено, що «пістолет "МР-654К" ... непридатний для стрільби у зв’язку з несправністю механізму приймача балончик». Пошук в інтернеті підказує, що «МР-654К» - пневматичний пістолет, ззовні схожий на пістолет Макарова (ПМ).

Наразі Олександр Криволап - на домашньому арешті в нічний час. Ухвалу про зміну запобіжного заходу прийняла суддя Кіровського районного суду Ірина Антіпова. Зараз Олександра Криволапа підозрюють вже у трьох кримінальних злочинах. Докладніше - найближчим часом на сайті CBN.

Нагадаємо, кропивничанин висунув ультиматум міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.