З любов’ю до ваших очей: експерти назвали найпопулярніші телевізори Panasonic в Україні

Перегляди: 524

Телевізори Panasonic, як і будь-яку іншу техніку якісних японських брендів, навряд чи можна назвати дешевими. Але бездоганна надійність, чи не найкращі на ринку матриці та відточений до дрібниць інтерфейс — гарантія того, що вам не доведеться шкодувати про витрачені гроші. Експерти популярного порталу порівняння цін E-Katalog розказали про чотири найбільш популярні моделі Panasonic станом на кінець 2020 року.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

1 місце: Panasonic TX-40GXR700

Серед усіх телевізорів Panasonic, що продаються в українських інтернет-магазинах, найбільшим попитом аудиторії E-Katalog користується 40-дюймова панель Panasonic TX-40GXR700. Роздільна здатність 4К забезпечує безпрецедентну чіткість зображення, при цьому в телевізорі передбачена можливість підвищення формату до 4К для сигналу з більш низькою роздільною здатністю (Upscaling до 4K). Підтримка стандартів розширеного динамічного діапазону HDR10+ та HLG (Hybrid Log-Gamma) допоможе вам насолодитися яскравими, соковитими та живими відтінками, а також гарантує відображення глибокого чорного кольору. Panasonic TX-40GXR700 працює на базі смарт-платформи FireFox OS, що перетворює його на справжній центр мультимедійних розваг. Підключення до інтернету здійснюється через Wi-Fi або кабельний LAN-роз’єм.

2 місце: Panasonic TX-32FR250

Одна з найдоступніших моделей японського бренду може розглядатися як додатковий телевізор — наприклад, для кухні. При невеликій діагоналі (32 дюйма) та максимальній роздільній здатності 1366 x 768 p Panasonic TX-32FR250 надає контрастне й насичене зображення з максимальними кутами огляду. Телевізор не має Smart-можливостей, але може запропонувати користувачеві можливість запису телепередач.

3 місце: Panasonic TX-55HXR940

Smart-телевізор преміум-класу зі 100-герцевим 4К-екраном та індексом динамічних сцен 2 200 к/сек. Крім HDR10 +, модель підтримує стандарт Dolby Vision, що забезпечує 12-бітну глибину кольору та відображення більш ніж 68 мільярдів відтінків. Стереодинаміки з сумарною потужністю 20 Вт і підтримкою технології об’ємного звучання Dolby Atmos підсилюють ефект присутності при перегляді відео та фільмів. Функція DLNA дозволяє організувати бездротову мережу для швидкого обміну мультимедійним контентом між домашніми пристроями.

4 місце: Panasonic TX-58GX820E

Panasonic TX-58GX820E — найбільший телевізор в нашому рейтингу. Розмір його діагоналі досягає вражаючих 58 дюймів. При цьому завдяки 4К-дисплею та можливості апскейлінга до 4К зображення залишається чітким навіть на близькій відстані. Як і Panasonic TX-55HXR940, модель підтримує просунуті стандарти HDR10 + і Dolby Vision, що гарантують неймовірну точність передачі кольору. Доступні запис телепередач та обмін контентом на базі технології DLNA. Виробник також оснастив панель функціональною смарт-системою на базі FireFox OS, модулями Wi-Fi та Bluetooth.