У Кропивницькому встановили чоловіка, якого підозрюють у нападах на двох кропивничанок

Перегляди: 2696

14 січня у Кропивницькому поліцейські отримали повідомлення про те, що невідомий ножем погрожував 17-річній дівчині та намагався заштовхати її у квартиру.

Про це CBN поінформували в пресслужбі ГУ НП області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Оскільки двері помешкання відчинив родич неповнолітньої, зловмисник із місця пригоди втік. На щастя, дівчина не постраждала. Наступного дня схожий факт стався в іншому мікрорайоні міста. До 24-річної громадянки підійшов чоловік із ножем та завдав порізів на зап’ястку і пальцях руки.

За прикметами, отриманими від потерпілих, встановили, що вірогідно правопорушення вчинила одна й та ж людина. Поліцейські встановили особу чоловіка та його місцезнаходження. Ним виявився 36-річний уродженець Хмельниччини.

За фактом події інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 ККУ «Хуліганство». Чоловікові загрожує позбавлення волі від трьох до семи років.

Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, до суду направили клопотання про обрання запобіжного заходу. Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до скоєння схожих кримінальних правопорушень.