ФК «Олександрія» виграв перший спаринг у Туреччині

Перегляди: 813

Команда Володимира Шарана впевнено розібралися з клубом «Македонія Гьорче Петров» - 4:1.

Олександрійці, які перебувають на своєму першому навчально-тренувальному зборі в Туреччині, сьогодні на футбольному полі курортного комплексу Goldcity в місті Аланія провели перший із запланованих контрольних поєдинків – повідомили СВN у пресслужбі ФК «Олександрія». Суперником наших земляків став клуб «Македонія Гьорче Петров», який у нинішньому чемпіонаті Північної Македонії в Першій лізі посідає третю сходинку, маючи в активі 33 очки. Команди вже зустрічалися між собою минулого року. Тоді «Олександрія» в контрольному поєдинку без проблем здолала «Македонію Гьорче Петров» з рахунком 5:0.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перемогли підопічні Володимира Шарана і в сьогоднішній зустрічі. Олександрійці впевненіше провели перший тайм і, завдяки голам Максима Третьякова та Андрія Новікова забезпечили собі перевагу в два м’ячі. І хоча північнім македонцям вдалося скоротити відставання до мінімуму, але влучні удари Дмитра Гречішкіна та Артема Сітала встановили остаточний рахунок поєдинку – 4:1.

ФК «Олександрія» зіграв цей матч наступними складами: 1-й тайм : Юрій Паньків (К), Денис Мірошніченко, Валерій Самар, Олександр Мельник, Андрій Глоба, Кирило Дришлюк, Іван Калюжний, Максим Третьяков, Богдан Мишенко, Іван Петренко (Павло Пашаєв), Андрій Новіков.

2-й тайм: Олег Білик, Валерій Лучкевич, Олександр Мельник (Валерій Бондаренко), Каспарс Дубра, Владислав Бабогло, Роман Вантух, Євген Банада (К), Дмитро Гречишкін, Кирило Ковалець, Дмитро Шастал (Микита Дудка), Артем Сітало.

Запасні: В'ячеслав Борисенко.

Ось як прокоментував дії своїх підопічних головний тренер олександрійців Володимир Шаран: «Попри непогане навантаження на ранковому тренуванні, хлопці вийшли на гру з великим бажанням і натхненням. Ми розуміли, що буде багато технічного браку. Ми бачимо наші проблеми. Але, як для першого поєдинку, я більшою мірою залишився задоволений роботою хлопців. Прикро, що не обійшлося без травм. Під час матчу Іван Петренко пошкодив гомілкостоп. Ступінь важкості травми поки що визначається», — зазначив наставник ФК «Олександрія».