Смертельний вибух на Кіровоградщині: підривник імітував замах на себе

Перегляди: 1978

Чоловік, якого обґрунтовано підозрюють у встановленні розтяжки в одному із сіл Долинського району, внаслідок вибуху якої загинув керівник місцевого підприємства, імітував замах на себе.

Про це під час брифінгу розповів керівник Нацполіції в області Роман Козьяков.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, між підозрюваним і жертвою тривав перманентний конфлікт. Зважився на вбивство 34-річний чоловік після того, як вжив алкогольні напої. Від травм, отриманих внаслідок вибуху розтяжки, жертва замаху загинула на місці.

Для того, щоб відвернути увагу від себе, підозрюваний встановив у своєму автомобілі вибуховий пристрій, про що й повідомив поліціантів.

Нині правоохоронці встановлюють, звідки підозрюваний взяв обидві гранати Ф-1, з яких і зробив розтяжки. До слова, він має військовий досвід, але участі в АТО/ООС не брав.

За словами Романа Козьякова, чоловік визнав свою провину. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб. Підозрюваному загрожує увʼязнення терміном від 10 до 15 років.