У Кропивницькому родині Валіхновських хочуть придбати 4-кімнатну квартиру

Перегляди: 753

Постійна депутатська комісії з питань бюджету та податкової політики підтримала виділення з бюджету міста одного мільйону гривень на придбання житла сім’ї Валіхновських, передає CBN.

За ініціативи міського голови Андрія Райковича питання придбання квартири подружжю, у яких торік народилась четверо дівчаток, включили у Міську програму підтримки сімей на 2021- 2023 роки.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ця сума закладена в бюджеті, потрібна лише добра воля депутатського корпусу, аби заповітну мрію молодої сім’ї було втілено у життя», - зауважила заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.

В коментарі CBN вона нагадала, що минулого року від міської влади Валіхновські отримали 60 тисяч грошової допомоги при народженні дітей та сертифікат на 500 тисяч грн. Кошти повинні були піти на ремонт квартири у будинку, який споруджує обласний ДСНС. Як відомо, голова родини працює рятувальником. Гроші з бюджету перевели, та за цей час на будівництві освоїли менше половини. Залишок в кінці року повернули на скарбниці міста.

Телеканал «Вітер» дізнавався, чому батьки четвірні досі чекають на житло.

Тому міський голова, розуміючи реальні потреби сімї та необхідність нормальних умов розвитку дівчат не у невизначеному майбутньому, а зараз запропонував вирішити це питання в інший спосіб.

За інформацією Катерини Черкасської, мама дівчаток вже оглянула чотирикімнатну квартиру, яку сім’ї планує придбати міська рада. Родина чекає рішення депутатського корпусу.