На телеканалі «Вітер» стартує гастрошоу «ГурМанія»

Перегляди: 1009

У Кропивницькому на телеканалі «Вітер» стартує гастрошоу «ГурМанія».

Ведуча Катерина Лунгул разом зі своїм другом, шеф-кухарем кропивницького закладу «Панорама» Максимом Анікольчуком, готуватимуть швидкі, корисні та здорові страви, які не потребують великих зусиль, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За 25 хвилин Катерина, а разом з нею глядачі навчаться рецептам двох смачних страв. Поки їжа готується, Катя розкаже про користь продуктів, які входять до її складу.

М'ясо, рибу, овочі ведуча купуватиме у мережі магазинів «Файно маркет», який є головним партнером гастрошоу. Там придбати їх зможуть і глядачі, щоб вдома власноруч приготувати смакоту від майстра.

Авторські страви гастрошоу «ГурМанія» від шеф-кухара Максима Анікольчука винесуть в окреме меню «Панорами». Їх можна буде спробувати протягом двох тижнів після виходу програми. Ціна приємно вразить відвідувачів.

Ще однією родзинкою шоу стане рубрика гастрошоу «Запитай у сусіда» на сторінці «Файно маркет» у Facebook. За креативні відповіді на запитання глядачі отримуватимуть бонуси від партнерів на карту споживача супермаркету.

Вмикайте гастрошоу «ГурМанія» щонеділі о 10.30 на телеканалі «Вітер» або на Youtube-каналі.

Перший випуск вийде напередодні 8 березня, у неділю. Шеф-кухар Максим Анікольчук навчить чоловіків готувати для своїх коханих легкі та швидкі святкові страви.