У Кропивницькому продемонстрували, що жителі міста змивають у каналізацію (фото)

Перегляди: 6981

Рушники, дитячі іграшки, подушки та ковдри — всі ці речі працівники водоканалу дістали із каналізації на вулиці Полтавській у Кропивницькому.

Про це з місця подій повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Комунальники кажуть: якщо містяни продовжать забивати каналізаційний колектор всяким непотребом, це може призвести до його повної зупинки. А новий обійдеться у понад мільйон гривень.

«Воно, звичайно, в такому стані зараз там, що не видно, що намотане. В основному оці речі — вологі серветки — вони теж дуже забивають каналізацію. Сюди кидається все. Більше всього рушники, ганчірки. Це може призвести взагалі до повної зупинки каналізації в місті, розумієте? Тим більше, якщо каналізація вже стара, трубопровід старий, коли його часто промивати і часто проводити механічну прочистку, теж відбувається його руйнація. Тому мешканці повинні розуміти: якщо вони продовжуватимуть викидати все, може настати такий час, коли не буде куди зливати каналізацію», — наголосила директорка міського водоканалу Валентина Давидчук.